Europees netwerk

Dankzij een sterk Europees netwerk (groupage) is SKS Logistics BV in staat om uw transport, zowel van kartons, pallets en deel- en compleetladingen binnen zowel West- als Oost-Europa te verzorgen. Dankzij een sterke partner in Duitsland speelt SKS Logistics BV  een belangrijke rol in de vervoersprocessen in Zuid-Duitsland en Oostenrijk.

SKS Logistics BV transporteert naast gedeeltelijke ook complete vrachtwagenladingen. Dit zijn de zogenaamde Full Truck Loads (FTL). Door ons grote, moderne eigen wagenpark staat SKS Logistics BV garant voor een flexibele en hoogwaardige dienstverlening. U kunt vertrouwen op stiptheid en kwaliteit. Door middel van EDI-interface communicatie of door onze eigen applicaties, kunt u uw vrachten bovendien eenvoudig online bij ons aanbieden.

Wij maken gebruik van een uitgebreid Europees netwerk, waardoor wij elke vorm van Europees transport kunnen verwerken. SKS Logistics BV is gespecialiseerd in ‘temperature controlled’ transport. Dagelijks vertrekken er vrachtwagens voor transport vanuit Nederland naar Duitsland, en dagelijks gaan we aan de slag als transporteurs België en rijden naar alle Europese landen. Door onze lange en ruime internationale ervaring, onze eigen chauffeurs en uitgebreide netwerk zijn alle vrachtroutes bij ons bekend. Dat betekent dat wij in heel Europa de vracht op de snelste en meest efficiënte wijze vervoeren.