SKS Logistics BV Europe

SKS Logistics BV is leverancier van moderne logistieke faciliteiten in heel Europa.

SKS Logistics BV is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van bloemen en groenten.

SKS Logistics BV is gespecialiseerd in logistiek tussen Nederland, Oostenrijk en Duitsland.

sks logistics bv almere holland

uw lading is bij ons in goede handen

Uw goederen worden geconditioneerd getransporteerd op een temperatuur tussen -25 en +25 graden Celsius. Vis, bloemen, groente, fruit of zuivelproducten, het maakt niet uit wat het is, alles moet vers in de supermarkten komen en op de tafel van de consument. Dat vereist niet alleen logistieke hoogstandjes en professionaliteit, maar ook kwaliteits-trailers en betrouwbare chauffeurs. Op het gebied van logistiek kennen wij geen geheimen meer.
Met het hoofdkantoor in het midden van Nederland en een sterke partner in Duitsland bieden wij transport van optimale kwaliteit voor vele ladingen voor een unieke prijs/kwaliteit-verhouding.

Door ons GPS-track-systeem kunt u uw lading volgen van deur tot deur. Ook de temperatuur van de lading is op afstand te volgen. Bij SKS Logistics BV komt u nooit voor verrassingen te staan. Linksom of rechtsom, het komt altijd goed.

sks logistics bv almere holland

SKS Logistics BV brengt uw goederen in beweging

SKS Logistiek Bv vervoert uw goederen in Nederland en andere Europese landen.

SKS Logistics BV heeft veel ervaring in het transport naar Oostenrijk en het zuiden van Duitsland.

andere diensten

SKS Logistics BV heeft de middelen om transport en opslag te combineren op een slimme manier. SKS Logistics BV is altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. SKS Logistics BV kan direct oplossingen bieden waar de factor tijd van doorslaggevende betekenis is.