SKS Logistics BV

SKS Logistics BV is een transportbedrijf voor cargo en ladingen binnen Europa.

Binnen Europa richt SKS Logistics BV zich vooral op Duitsland en Oostenrijk.

0
TRUCKS OP DE WEG
sks logistics bv almere holland

Alle transporten en vervoer is mogelijk vanaf 1 collie. SKS Logistics BV is gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Dagelijks vertrekken er vrachtauto’s vanuit Aalsmeer, Rijnsburg en het Westland naar Muenchen en Frankfurt (Main). We vervoeren luchtvrachten vanaf en naar Amsterdam, Frankfurt am Main en Erfurt. SKS Logistics BV is gespecialiseerd in groupage en zoekt voor u altijd de voordeligste oplossing om uw produkten en lading van A naar B te brengen. Ons wagenpark is natuurlijk voorzien van GPS-tracking. De trailers zijn voorzien van temperatuur-sensoren.

SKS Logistics BV stelt zich ten doel om m.b.v. vernieuwing en creativiteit uw logistieke processen in een dynamische markt zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:  fust-retour en real-time toegankelijkheid van ons transport management systeem. Dit alles neemt u als exporteur een hoop werk uit handen zodat zich volledig kunt concentreren op hetgeen waar u goed in bent.

SKS LOGISTICS BV BIEDT KLANT-SPECIFIEKE LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Uw goederen worden geconditioneerd getransporteerd op een temperatuur tussen -25 en +25 graden Celsius. Vis, vlees, bloemen, planten,  groente, fruit of zuivelproducten, het maakt niet uit wat het is, alles moet vers in de supermarkten komen en op de tafel van de consument. Dat vereist niet alleen logistieke hoogstandjes en professionaliteit, maar ook kwaliteits-trailers en betrouwbare chauffeurs.
Met het hoofdkantoor in het midden van Nederland en een sterke partner in Duitsland en Oostenrijk bieden wij transport van optimale kwaliteit voor vele ladingen voor een unieke prijs/kwaliteit-verhouding.

Door ons GPS-track-systeem kunt u uw lading volgen van deur tot deur. Tevens zorgen wij voor een 24 uur per dag temperatuurbewaking. Bij SKS Logistics BV komt u nooit voor verrassingen te staan. Linksom of rechtsom, het komt altijd goed.

UITGANGSPUNTEN VAN SKS LOGISTICS BV

Missie

Met veel inzet werkt ons team aan een maatschappelijk verantwoord en duurzame onderneming. Wij zijn gespecialiseerd om de complete logistieke dienstverlening, met name geconditioneerd transport, voor onze klanten uit handen te nemen. In SKS Logistics BV vindt u een onafhankelijke, betrouwbare en flexibele partner op logistiek gebied. Wij dragen zorg voor het gehele logistieke proces van planning, coördinatie, interne communicatie, uitvoering, documentverzorging tot de klachtenafhandeling. Door het grote netwerk kunnen wij uw transport binnen heel Europa verzorgen. Iedere dag bieden wij optimale kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

Visie

Track en trace van de goederen zijn altijd bij ons op te vragen. Zo streven wij naar optimale transparantie voor de klant. Wij verzorgen de gehele administratie voor zowel afzender als de ontvanger. Wij verzorgen uiteraard nog veel meer logistieke diensten, voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend informeren.